Tampere Kuplii

Tampere Kuplii 2010 logo

Yleisiä huomioita

Cosplay-infotiski

Saat lisätietoja kuvauspalvelusta ja photoshooteista tapahtumapaikan cosplay-infotiskiltä, jonka löydät TR1-myyntipöytäsalista. Cosplay-infotiski toimii samalla pöydällä Anime- ja Mangayhteisö Hidoi ry:n kanssa.

Säävaraus

Kuvauspalvelu ja photoshootit järjestetään säävarauksella. Esteenä järjestämiselle voi olla sateinen tai voimakkaasti tuulinen sää. Tuoreimman tilanteen voit aina kysyä cosplay-infotiskiltä, joka palvelee säästä riippumatta. Mahdollisuuksien rajoissa palveluita saatetaan kuitenkin toteuttaa pienemmässä mittakaavassa myös sitätiloissa, esimerkiksi ostoskeskus Siperian alueella.

Kuvauspalvelu

Tampere Kupliissa cosplay-kuvauspalvelu toteutetaan säävarauksella ulkotiloissa. Tule yksin tai ryhmäsi kera, hakekaa kuvaaja mukaan ja tehkää valokuvausmatka Finlaysonin alueella. Kuvat saatte luonnollisesti maksutta käyttöönne. Hae kuvauspalvelun kuvaaja mukaasi cosplay-infopisteeltä TR1-salista.

Aikataulu

Kuvauspalvelu toimii lauantaina klo 14-17 sekä sunnuntaina klo 12-14.

Photoshootit

Järjestämme Tampere Kupliissa myös yhteisiä photoshoot-retkiä lähialueille. Kierrämme lähialueella kuvaajan ja ohjaajan kera sopivan kuvauksellisia paikkoja. Näin halukkailla on mahdollisuus saada otettuja kuvia monenlaisia taustoja vasten. Järjestäjien puolesta mukana on vähintään yksi kuvaaja, mutta muutkin kuvaajat ovat luonnollisesti tervetulleita mukaan.

Photoshoot-retkille lähdetään TR1-myyntipöytäsalin edestä, sisäänkäynnin luota. Tunnistat sen järjestäjät COSPLAY STAFF -lapuista.

Aikataulu

Photoshooteille lähdetään lauantaina klo 14.30 ja 16.30 sekä sunnuntaina klo 13.00. Saavuthan paikalle mieluiten pari minuuttia etuajassa. Yksittäisen photoshoot-matkan kesto on noin puoli tuntia, riippuen suuresti mukanaolijoiden määrästä.

Yhteistyössä

Sangatsu Manga
Säätöyhteisö B2 ry

sekä

Sinooperi
Tietovelhot Oy

Genrewear

Rento tapa kylpeä

Tampere Kuplii ry

World Cosplay Summit

Japan Pop -lehti

Prayers from cosplayers